Liseye gitmek için evinden çıkan kız av tüfeği ile vuruldu

Mersin'in Silifke İlçesi'nde okula gitmek için evinden çıkan bir genç kız apartman önünde av tüfeğiyle vuruldu.Gazi Mahallesi'ndeki Seher Apartmanı'nın 4'üncü katında oturan Emine Kabak (18), okulu Kız Meslek Lisesi'ne gitmek için apartmandan...

Google Haberlere Abone ol
Liseye gitmek için evinden çıkan kız av tüfeği ile vuruldu

Mersin'in Silifke İlçesi'nde okula gitmek için evinden çıkan bir genç kız apartman önünde av tüfeğiyle vuruldu.

Gazi Mahallesi'ndeki Seher Apartmanı'nın 4'üncü katında oturan Emine Kabak (18), okulu Kız Meslek Lisesi'ne gitmek için apartmandan çıktı. Apart önünde bekleyen henüz kim belli olmayan bir kişi tarafından av tüfeği ile vuruldu.

Olayın ardından genç kızı yerde yatarken gören vatandaşlar 155-112 acil Servisi Çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın durumunun ağır olduğu ve Mersin Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

Olayın meydana geldiği yere gelen İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Biçer ve ekipler, inceleme yaptı. Güvenlik şeridinin oluşturulduğu olay yerinde inceleme ve soruşturma çalışması başlatıldı.

Hayati tehlikesi bulunan genç kızı vuran kişinin kimliğinin saptanması için çevredeki mobese kameralarını ve görgü tanıkları olup olmadığı araştırılırken olay anında oradan geçmekte olan bir halk minibüsüne de tüfekten çıkan saçmalardan isabet etti öğrenildi. CİHAN

Yorumlar