Liseli Sude gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Aydın'da dün trenin önüne atlayarak yaşamına son veren 15 yaşındaki lise öğrencisi Sude, dualarla ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Liseli Sude gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Okulunda gam hakim bulunan liseli Sude'nin sırası çiçeklerle donatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile Sude'nin okuluna gönderilen Rehberlik Uzmanı öğretmenler de, talebe ve öğretmenlerle görüşerek onları teselli etmeye çalıştı.

MEMLEKETİ EFELER'DE DEFNEDİLDİ 

Sude'nin Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'ndan tahsil edilen cenazesi ise öğlen namazının arkasından esnaf bulunan babası Mücahit Kutlay’ın memleketi Efeler’in Dalama Mahallesine getirildi. Dalama Çarşı Cami'nde kılınan cenaze namazına Efeler Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Manifaturacılar Odası Başkanı Yüksel Sabancı, MHP Efeler İlçe Başkanı Serdar Yurt, muallim ve öğrenciler katıldı. Kılınan cenaze namazının arkasından Sude Kutlay Dalama Mezarlığında toprağa verildi.

RAYDA YÜRÜRKEN TREN ÇARPMIŞTI 

Aydın’ın Efelerin İlçesi Umurlu Mahallesi’ndeki Çok Programlı Lisenin 9. derslik öğrencisi bulunan Sude Kutlay, mektep çıkışında tren yoluna geçmiş. Yürürken yaklaşan trenin ısrarla çaldığı siren ve vatandaşın uyarılarına karşın raydan ayrılmamıştı. Tren çarptıktan sonra kanlar içerisinde yaralanan Sude, hastanede hayatını kaybetmişti. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar