Liseli öğrencilerden köy okullarına yardım

Malatya’da liseli öğrenciler, harçlıklarından artırdıkları paralarla köy okulundaki çocuklara giyecek, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye etti.Malatya Sümer Ticaret Meslek Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından 'Sen...

Google Haberlere Abone ol
Liseli öğrencilerden köy okullarına yardım

Malatya’da liseli öğrenciler, harçlıklarından artırdıkları paralarla köy okulundaki çocuklara giyecek, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Malatya Sümer Ticaret Meslek Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından 'Sen Üşürken Uyuyamam Projesi' başlatıldı. Proje çerçevesinde daha önce Suriyeli mültecilerin çocuklarına yardımlarda bulunan öğrenciler, şimdi de Battalgazi ilçesinde bulunan Hacı Karaoğlan İlkokulu öğrencilerine harçlıklarından artırdıkları paralarla giyecek, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı.

Malatya Sümer Ticaret Meslek Lisesi öğretmeni Ekrem Demir, öğrencilerin sorumluluk bilincini artırmak, yardımlaşma davranışlarını pekiştirmek için projeyi başlattıklarını belirtti. Proje kapsamında beklenilenin ötesinde olumlu çalışmalar yapıldığına işaret eden Demir, “Mutluyuz, olumlu dönüşleri oldu. Sadece Suriyeli misafirlere değil köy okullarına da yardımlarda bulunarak çocukları sevindirdik.” dedi.

Hacı Karaoğlan İlkokulu öğretmeni Aynur Yücel Çavuş da "Bu yardımla öğrencilerimiz çok mutlu oldular, gerçekten bu çocukların çok ihtiyacı vardı. O yüzden çocuklara moral oldu, çok mutlu oldular." dedi. CİHAN

Yorumlar