Lisede jiletli sopa dehşeti

ZONGULDAK'ta oturan 46 yaşındaki Necati A., okulda oğlunun tartışıp kavga ettiği 1'i öğrenci 4 kişiye jiletli sopa ile saldırdı. Olayda 6 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Lisede jiletli sopa dehşeti

Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 11'inci sınıf öğrencileri Y.A. ile açık lisede okuyan Ozan O., iddiaya göre saat 14.30 sıralarında okulun önünde kız meselesi yüzünden tartıştı. Y.A., tartışmaya Ozan O.'nun 3 arkadaşının da karışması üzerine babası Necati A.'yı telefonla arayarak yardım istedi. Su dağıtım şirketinde çalışan Necati A., okula gelerek oğlu ve tartıştığı 4 kişiyi ayırmak istedi. Kavganın büyümesi üzerine Necati A., araçtan aldığı ucunda jilet takılı olan sopa ile 1'i öğrenci 4 kişiye vurmaya başladı. Ozan O., Oğuzcan A., Alper T. ve Berat Ü., vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden jiletli sopa darbeleriyle yaralandı. Necati A. ve oğlu Y.A. da tekme ve yumruk darbeleriyle hafif yaralandı.

Yaralılardan Necati A. ve oğlu Y.A. ile jiletli sopa yüzüne isabet eden Oğuzcan A., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, diğer 3 kişi özel hastaneye kaldırıldı. Polis, tedavisinin ardından Necati A.'yı gözaltına alırken sağlık durumları iyi olan diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar