Lise ve anaokulu öğrencileri yılsonu gösterisi düzenledi

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki, Tatvan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, okula bağlı anaokulu öğrencileriyle birlikte yılsonu gösterisi düzenledi.    Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu gösterisi...

Google Haberlere Abone ol
Lise ve anaokulu öğrencileri yılsonu gösterisi düzenledi

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki, Tatvan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, okula bağlı anaokulu öğrencileriyle birlikte yılsonu gösterisi düzenledi.

    Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu gösterisi İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yapılan konuşmaların ardından okulun tanıtımı ve yıl boyunca yapılan etkinliklerin slayt gösterisi, okunan şiirler, türküler ve tiyatro ile palyaço gösterileriyle devam eden program, anaokulu ve lise öğrencilerinin koro etkinliğiyle son buldu.

    Ayrıca okul öğrencileri tarafından Kültür Merkezi’nde sergi düzenlendi ve halaylar eşliğinde yılsonu mezuniyeti kutlandı.

    Şenlik havası içinde geçen programa, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar, okul müdürleri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

CİHAN

Yorumlar