Lise öğrencilerinden kermes

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Lise öğrencilerinden kermes

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Okul Aile Birliği, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kermese İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Sibel Çeçen ve Nurcan Çelik, okul müdürü Cemal Efe birlikte kermesi gezdi. Okul müdürü Cemal Efe, durumu iyi olmayan yoksul öğrencilerin bu çetin kış şartlarında kısmen de olsa kışlık ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 2 günü kapsayacak bir kermes düzenlediklerini belirtti.
Öğrencilerin de sahiplenmesiyle 15 öğrencinin ihtiyacını karşılayabilecek bir gelir elde ettiklerini ifade eden Efe, "Amacımız bütün sorunları ortadan kaldırmak değil ama sorunlara kayıtsız kalmamaktır. Umut ediyorum Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin bu çalışması diğer okullardaki velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize örnek olur." şeklinde konuştu.

Okul öğretmenlerinden Gülümser Solhan, amaçlarının yardıma muhtaç olan arkadaşlara bir destekte bulunmak olduğunu ifade etti ve konuşmasını şöyle sürdürdü: "Umarız sonuca ulaşacağız. Küçük çaplı da olsa bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu konuda katkı sağlayan müdürüme, okul aile birliği üyelerime, öğretmenlerime ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı gelecek. Bu şekilde yapılan yardımlarla ihtiyacı olan güzel yerlere ulaştıracağız. Unutmayalım ki büyük küçük yardım hiç fark etmez. Elimizin ulaştığı her yere ulaşmaya çalışacağız."

Kermeste satışa sunulan yiyeceklerden elde edilecek gelirin, okulda başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin kışlık giyim ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağı belirtildi. CİHAN

Yorumlar