Liderliğin ve girişimciliğin altın kodlarını öğrendiler

Adana Sanayi Odası (ADASO), Çağ Üniversitesi ve TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Liderliğin ve Girişimciliğin Altın Kodları’ eğitim programını başarıyla tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.   &nb

Google Haberlere Abone ol
Liderliğin ve girişimciliğin altın kodlarını öğrendiler

Adana Sanayi Odası (ADASO), Çağ Üniversitesi ve TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Liderliğin ve Girişimciliğin Altın Kodları’ eğitim programını başarıyla tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.

    ADASO Salonu’ndaki sertifika töreninde konuşan Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, girişimcilik ve yeniliğin ülke refahının olmazsa olmazı ve başarının iki temel unsuru olduğunu söyledi. Kıvanç, “Önümüzdeki süreçte rekabette girişimcilik ana unsur olarak daha da belirginleşecektir. Yenilikçi yaklaşım değişen küresel ekonomide zorunluluk haline gelmiştir.” dedi.

    TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, girişimciliğin her geçen gün önemini artırdığını, bu nedenle girişimci sayısının artırılması bildirdi. Özden, "Adana’ya dışarıdan da girişimci çekmeliyiz. Girişimci yetiştirilmesine yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz." diye konuştu.

    Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İnan da, bilgi ve bilgi teknolojisinin önemine vurgu yaptı, bilgi ve teknolojinin iyi kullanılması gerektiğini, bu tür eğitim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.

    Törende, 'Liderliğin ve Girişimciliğin Altın Kodları' eğitim programında başarılı olan girişimcilere ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özkök ve Süleyman Baş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden ve Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Koç tarafından sertifikaları verildi. CİHAN

Yorumlar