Lice şehidinin cenazesi baba ocağında

Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Bilgiç, Adıyaman'daki baba ocağına getirildi

Google Haberlere Abone ol
Lice şehidinin cenazesi baba ocağında
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Ali Bilgiç, ilk tedavisinin tamamlanmasının ardından babaevine getirildi.

Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nun güvenliğini sağlayan timlere PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda ayak, bacak ve sırt bölgesinden yaralanan 24 yaşındaki Bilgiç, Diyarbakır'daki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gazi Bilgiç'in tedavisine Cumhuriyet Mahallesindeki babaevinde devam ediliyor. Evine Türk bayrağı asılan gaziye, yakınları ve komşuları geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor. Gazinin babası Abdullah Bilgiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun ilk görev yeri olan Lice'de 3 yıldır görev yaptığını söyledi.
Oğluna sağ salim kavuştukları için mutlu olduklarını belirten Bilgiç, "Artık analar ağlamasın, kimsenin ocağı sönmesin. 2 oğlum daha var. Bu vatan için seve seve göreve gönderirim. Şehitlerin ailelerine başsağlığı, kendilerine rahmet diliyorum. Bu terör olayları son bulsun." diye konuştu.

Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nun güvenliğini sağlayan timlere, 24 Ağustos'ta, Kıralan köyü Gömtepe mevkisinde PKK'lı teröristlerce silahlı saldırı düzenlenmiş, 2 asker çıkan çatışmada, 3 asker de kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit düşmüştü.

Yorumlar