Leylek Şenliği için hazırlıklar tamam

Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Karacabey'e bağlı Eskikaraağaç Mahallesi'nde düzenlenecek Leylek Şenliği için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Bu sene, 10'uncusu düzenlenecek Leylek Şenliği hazırlıklarında sona gelindi....

Google Haberlere Abone ol
Leylek Şenliği için hazırlıklar tamam

Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Karacabey'e bağlı Eskikaraağaç Mahallesi'nde düzenlenecek Leylek Şenliği için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Bu sene, 10'uncusu düzenlenecek Leylek Şenliği hazırlıklarında sona gelindi. Ev sahipliğini Karacabey Belediyesi ile Eskikarağaaç Mahallesi Muhtarlığının yapacağı ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenecek şenlik için son toplantı Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KTSO) gerçekleştirildi. Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan başkanlığındaki toplantıya, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile organizasyon komitesi katıldı.

Vali Yardımcısı Demirhan, bugüne kadar şenlikle ilgili bir çok çalışma yapıldığını belirterek, "Bu toplantıda, önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz Leylek Şenliği için alınan kararları son kez değerlendireceğiz. Bundan sonra Karacabey Kaymakamlığı, Karacabey Belediyesi ve KTSO'nun bu şenlikleri üstlenmesini bekliyoruz. Biz de kendilerine gerekli desteği vereceğiz. Umarım şenlik, anlamına ve önemine uygun bir şekilde yapılır." dedi.

Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven de, kaymakamlık olarak güvenlik ve sağlık konularında destek vereceklerini söyledi. Kacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, bundan sonra Leylek Şenliği'ni çok daha güzel bir şekilde yapacaklarını ifade ederek, "Seçimlerin ardından süre biraz kısıtlıydı, ama belediye olarak yapmamız gerekenleri yaptık ve daha geniş bir vizyondan bakarak çalışmalarımızı tamamladık." diye konuştu. Toplantının sonunda 31 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasından düzenlenecek Eskikaraağaç Leylek Şenliği programının detayları karara bağlandı.

CİHAN

Yorumlar