Levent Kırca: Bizim adaylarımızın telefonlarını dinlemek serbest

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca, Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Ergenekon ve Balyoz davalarından tutuklu emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in yakınlarıyla görüşerek sağlık durumları h.

Google Haberlere Abone ol
Levent Kırca: Bizim adaylarımızın telefonlarını dinlemek serbest

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca, Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Ergenekon ve Balyoz davalarından tutuklu emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in yakınlarıyla görüşerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Çıkışta bir açıklama yapan Levent Kırca, "Bizim adaylarımızın çok önemli bir farkı var. Adaylarımız dos doğru, dürüst insanlar. Bizim adaylarımızın telefonlarını dinlemek serbest. Çünkü adaylarımız gündüz günlük yaşamlarında ne konuşuyorlarsa, telefonlarda da onu konuşuyorlar." dedi.

Levent Kırca ve beraberindeki İşçi Partililer Çapa Tıp Fakültesi Acil Dahiliye Kliniğinde tedavi gören emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve emekli Muzaffer Tekin'in yakınlarıyla görüştü. Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrasında Kırca, çıkışta bir açıklama yaptı. Kırca, Ersöz ve Tekin’i ziyaret etmek istediklerini fakat yanlarına ulaşamadıklarını vurgulayarak, eşleri ve çocuklarıyla farklı odalarda görüştüklerini kendisine çeşitli hediyeler ve mektuplar verdiklerini belirtti. Partisinin adaylarının önemli bir farkı olduğunu öne süren Kırca “Bizim adaylarımızın çok önemli bir farkı var. Adaylarımız dos doğru, dürüst insanlar. Bizim adaylarımızın telefonlarını dinlemek, serbest. Çünkü adaylarımız gündüz günlük yaşamlarında ne konuşuyorlarsa, telefonlarda da onu konuşuyorlar. Hiçbir gizlilikleri yok, adaylarımızın hepsi Atatürkçü, Cumhuriyetçi zaten burada birinci vazifemiz Türkiye Cumhuriyetini korumak ve Atatürk ilkelerini yaşatmak. Böyle bir kadro Türkiye Cumhuriyeti’nde mevcut olamamıştır.” dedi.

Bir basın mensubunun tedavi gören komutanların sağlık durumlarını sorması üzerine esprili cevap veren Kırca, “Komutanların sağlık durumlarıyla ilgili olarak bize net bir bilgi veremiyorlar çünkü yasak. Kendilerini uzaktan gördüm. Çok mutluydular, çok gülüyorlardı. Uzaktan derken bir koridorun ucunda bir odadan gördüm. Filmlere ve oyunlara konu olacak bir resimdi bu. Gülen insanlar gördüm ben, ve iyi dileklerim var. Sanki bir an önce iyileşip aramıza katılacaklar gibi bir his var içimde.” diye konuştu.

Kırca, emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin ve emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün kendisine yazdığı mektupları okuyarak partililerle hastaneden ayrıldı.



CİHAN

Yorumlar