Lastik Zırhı ile Güvenli Sürüşler!

Lastik zırhı ile lastiğiniz patladıktan sonra; Lastiğinizi 5 dakika içerisinde kullanıma hazır hale getirerek yola devam edebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Lastik Zırhı ile Güvenli Sürüşler!
LASTİK ZIRHI İLE KOLAY PRATİK VE KALICI ÇÖZÜM!
Lastik patlama korkusu veya STEPNE taşıma gibi sorunlara çözüm mü arıyorsunuz? O halde Lastik Zırhı ile tanışmaya hazır olun. İster ıssız yolda olun ister gece karanlığından veya zor hava koşullarında... Lastik zırhı ile teker patlaması derdinden kurtulun. 
Lastiğiniz patladıktan sonra; Lastiğinizi 5 dakika içerisinde kullanıma hazır hale getirerek yola devam etmenizi sağlar. 
Su bazlıdır. Yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı maddeler içermez. Temizlenmesi için su yeterlidir. LASTİK ZIRHI NEDİR ?Lastik Zırh, içerisinde sağlıga zararlı ve tehlikeli olmayan ayrıca toksin barındırmayan ve doğada biyolojik olarak parçalanabilen bir üründür. 
Tiksotropik solüsyon (jel) lastik sibobu içerisinden lastiğin içerisine enjekte edilerek lastiğin normal ömrü boyunca kalıcı korunmasını sağlar.
Lastik Zırhı Lastik içi dolgu jeli nasıl çalışır? Lastik içindeki hava basıncının zorlamasıyla, Lastik Zırhı ortaya çıkan delinme ve sızıntıları doldurarak anlık ve kalıcı bir onarım sağlar. Lastik döndükçe, iç sırt alanı eşit miktarda ve minimum 2mm Lastik Zırhı dolgu maddesi ile kaplanır. 
Bu kaplama, binlerce güçlü kilitleyici liflerin anlık reaksiyonla delici nesnenin etrafını tıkaması ile, delik ve sızıntıları anında tamir eder, hava kaçaklarını engeller.
Lastik Zırh
 

Yorumlar