Lara Koleji’nde İngilizce Yaz Okulu ilgi görüyor

Özel Nevşehir Lara Koleji öğrencileri, 3 hafta sürecek olan İngilizce konuşmayı geliştirme kursunda eğlenceli anlar yaşıyor. Amerika’dan gelen iki öğretmen yönetiminde devam eden dil kursunda öğrenciler, günlük 4 saat derse katılıyor....

Google Haberlere Abone ol
Lara Koleji’nde İngilizce Yaz Okulu ilgi görüyor

Özel Nevşehir Lara Koleji öğrencileri, 3 hafta sürecek olan İngilizce konuşmayı geliştirme kursunda eğlenceli anlar yaşıyor.

Amerika’dan gelen iki öğretmen yönetiminde devam eden dil kursunda öğrenciler, günlük 4 saat derse katılıyor. Amerikalı öğretmenlerle sürekli iletişim halindeki öğrenciler İngilizce konuşma telaffuzlarını geliştirme fırsatı buldu. Derslerde hem konuşma pratiği yapan hem de İngilizce şarkılar söyleyen öğrenciler eğlenceli vakit geçiriyor.

Sabahtan öğle yemeğine kadar olan süre boyunca derslere katılan öğrenciler öğle arasından sonra Lara Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi öğretmenlerince verilen 2 ders saatlik Kur’an Kerim okuma eğitimine katılıyor. Yaz ayını en verimli şekilde değerlendirmeye çalışan öğrenciler, günlerini en güzel şekilde eğlenerek ve öğrenerek geçirmiş oluyor.

CİHAN

Yorumlar