Lara Koleji öğrencilerinden şiir dinletisi

Özel Lara Koleji’nde 17 öğrencinin birbirinden güzel şiirleri okuduğu şiir dinletisi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Lara Koleji öğrencilerinden şiir dinletisi

Özel Lara Koleji’nde 17 öğrencinin birbirinden güzel şiirleri okuduğu şiir dinletisi düzenlendi. Lara Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa okul müdürü, öğretmenlere ve öğrenciler katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdür Yardımcısı Battal Evren 'hoş geldiniz' konuşmasını yaptı. 350 öğrencinin izlediği dinletide öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Şiir dinletisinde görevli öğrencilerin ünlü şairlere ait şiirleri okudukları program izleyicilerden tam not aldı. Programda sahneye çıkan öğrencileri jüri üyeleri dikkatle dinledi ve puanlandırdı. Yetenekli öğrencileri puanlamada jüri üyelerinin oldukça zorlandıkları görüldü. En yüksek puanı alan Ceyda Yazılı ve Maide Berin Yakut isimli öğrenciler birinciliği paylaştı.

    Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, “Şiir dinletisinin hazırlanmasında büyük emeği olan ve günlerdir canla başla çalışan okulumuz edebiyat öğretmeni Battal Evren başta olmak üzere fedakâr öğrencilere ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim." dedi.

    Dinletinin ardından tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.
CİHAN

Yorumlar