Lara Koleji mezunlarını uğurladı

Nevşehir’de 10 yıldır eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Özel Lara Koleji, bu yıl 8’inci sınıf öğrencilerinin 10’uncu mezuniyet törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşadı. Yoğun katılımın olduğu gecede hem eğlenceli hem de...

Google Haberlere Abone ol
Lara Koleji mezunlarını uğurladı

Nevşehir’de 10 yıldır eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Özel Lara Koleji, bu yıl 8’inci sınıf öğrencilerinin 10’uncu mezuniyet törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşadı. Yoğun katılımın olduğu gecede hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşandı.

    Lara Koleji Okul Müdürü Ulaş İnönü, "Nevşehir’de 11 yıldır faaliyet gösteren Lara Koleji, yetiştirdiği örnek ve başarılı öğrencileriyle Nevşehir’in eğitim kalitesine ve toplum yapısına ciddi bir katkıda bulunmaktadır. Okulumuz öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla, açıldığı günden bu güne kadar fedakâr ve çalışkan öğretmenlerimiz rehberliğinde birçok başarıya imza atmıştır. 2004 yılından beri Nevşehirlilere hizmet eden okulumuz, özellikle gençliğin yozlaştığı ve ailelerin çocuklarına sahip çıkmaya zorlandığı bir dönemde, bir oksijen çadırı vazifesi görmüş ve en kıymetli sermayesi olan evladını milli ve ahlaki değerlerle yetiştirmek için çabalayan ailelerin yardımına koşmuştur." dedi.

    Özel Lara Koleji karakter eğitimini kurulduğu ilk yıldan itibaren ön plana çıkarmış ve temel felsefe olarak da yüksek karakterli ahlaklı ve bilgiyle donanmış insanlar yetiştirmeyi hedeflediğini belirten İnönü, "Yaptığımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle bütün Nevşehir’in kabul ettiği bir marka okul haline gelmiştir. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam etmekte olup, okulumuzu her sene bir önceki seneye göre daha ileriye doğru götürme azmi içerisindeyiz. Nevşehir insanının Lara ailesine duyduğu güven ve talep devam etmekte olup bu durum bizi daha fazla çalışmaya ve imkânlarımızı daha fazla zorlamaya sevk etmektedir. Bu talep beraberinde lise inşaatımızın başlamasına sebep olmuştur. Amaç ticaret değil sadece Türkiye’nin değil dünyanın ihtiyaç duyduğu karakterli insanlar yetiştirmektir.” diye konuştu.

    Okul Müdürü Ulaş İnönü’nün konuşmasının ardından 8. sınıf velilerinden Gökhan Yeşilöz, günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Öğrencilerin şiir dinletisinden, parkur gösterisine, stand up gösterisinden müzik dinletisine kadar pek çok etkinliklerle yeteneklerini gösterdi. Daha sonra okul birincisi Ülkü İkbal İlhan okul kütüğüne ismini çakarken Ravza Adalet Adaş isimli öğrenci yeni döneme okul flamasını teslim etti.

    Programın sonunda bütün öğrencilere ve onları yetiştiren öğretmenlerine plaket takdim edildi. CİHAN

Yorumlar