Laçiner: Gerçek derin devlet nereye kayboldu

Prof. Dr. Sedat Laçiner, Balyoz hükümlülerinin tahliyesiyle ilgili twitter adresinden önemli değerlendirmeler yaptı. Ülkenin en büyük sorununun derin devlet olduğunu vurgulayan Laçiner, "Derin devleti ciddiye almayan, yok sayan her iktidar çok...

Google Haberlere Abone ol
Laçiner: Gerçek derin devlet nereye kayboldu

Prof. Dr. Sedat Laçiner, Balyoz hükümlülerinin tahliyesiyle ilgili twitter adresinden önemli değerlendirmeler yaptı. Ülkenin en büyük sorununun derin devlet olduğunu vurgulayan Laçiner, "Derin devleti ciddiye almayan, yok sayan her iktidar çok ağır bedeller öder" dedi.

Laçiner twitter adresinden takipçilerine şu paylaşımlarda bulundu: "Ergenekon yok deniyor, Balyoz da. O zaman darbe girişimlerini kim yaptı? Yazanın bile kabul ettiği Sarıkız ve diğer planlar aslında yok muydu? Danıştay saldırısını kızgın bir vatandaş tek başına mı planladı? Zirve katliamı sıradan bir olay mıydı? Santoro cinayeti, Hrant Dink cinayeti, bunlar hep bizlerin halisülasyonları mıydı? Ya Islak imzalar. Anladık, salıverilenler suçsuz, peki o zaman gerçek derin devlet nereye kayboldu?"

CİHAN

Yorumlar