Laboratuvar teknikerleri: Hizmet vermede temel ilkemiz insana saygı

Mavavgat ilçesinde Laboratuvar Teknikerleri Günü kutlandı. Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) yapılan programa tekniker adayı öğrenciler, mesleğine gönül vermiş doktorlar, Antalya'da hastanelerinde çalışan...

Google Haberlere Abone ol
Laboratuvar teknikerleri: Hizmet vermede temel ilkemiz insana saygı

Mavavgat ilçesinde Laboratuvar Teknikerleri Günü kutlandı. Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) yapılan programa tekniker adayı öğrenciler, mesleğine gönül vermiş doktorlar, Antalya'da hastanelerinde çalışan laborant ve laboratuvar sektöründe ticari faaliyet gösteren firmalar katıldı.

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sevilay Öney, Sağlıkta İnsana Saygı ve Laboratuvar Teknikerleri Topluluğu ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını kaydetti. Hizmet vermede temel ilkelerinin önce insan çerçevesinde 'saygı' olduğunu belirten Öney, "Mesleğimizin temel yapı taşını insana saygı oluşturuyor. İnsana, görmesi gereken saygıyı en içten şekilde göstermek ve laborantlar olarak insana insan olduğu için değer veren nesiller yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Göstermeye de devam edeceğiz.'' dedi.

Öney, laboratuvar teknikerleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirmede emeği geçen Ömer Şahin'e de plaket takdim etti. Etkinlikte, yaptığı katkılar için Median Sağlık ürünlerinden Hasan Selim Paşa ile Data Medikal'den Bedri Başakına'ya da teşekkür plaketi verildi.

CİHAN

Yorumlar