Kuzenini öldüren kardeşler tutuklandı

İzmir'in Balçova ilçesinde, 10 yıl önce babasını öldüren halasının oğlu Yaşar Keskin'i (40) av tüfeğiyle öldüren M.

Google Haberlere Abone ol
Kuzenini öldüren kardeşler tutuklandı

İzmir'in Balçova ilçesinde, 10 yıl önce babasını öldüren halasının oğlu Yaşar Keskin'i (40) av tüfeğiyle öldüren M.Ö ve ağabeyi K.Ö tutuklandı.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Kokarpınar mevkisindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre ağabeyi K.Ö. (30) ile birlikte çobanlık yapan 28 yaşındaki M.Ö., 10 yıl önce yaşanan tartışma sonucu babalarını öldürdüğü ileri sürülen kendileri gibi çoban olan kuzenleri Yaşar Keskin'le karşılaşınca tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

M.Ö., yanında bulunan av tüfeğiyle ateş ettiği kuzeni Yaşar Keskin'i öldürdü. Ardından güvenlik güçlerine kendini ihbar etti. Bunun üzerine olay yerine sağlık görevleriyle birlikte giden jandarma ekipleri, yaptıkları kontrolde Yaşar Keskin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Zanlı M.Ö. ve olay sırasında yanında bulunan ağabeyi K.Ö. gözaltına alındı.

M.Ö. ve ağabeyi K.Ö., ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Yaşar Keskin ise Manisa'da toprağa verildi.


CİHAN

Yorumlar