Kuveytli genç Kapadokya’da selfie yaptı

Kuveytli Sohail Alsagabi, Kapadokya’da boyu 1 metreyi bulan metal çubukla kendisinin ve arkadaşlarının fotoğraflarını çekti.    Arkadaşları ile birlikte dünyaca ünlü kültür, doğa, manzara ve sıcak hava balonculuğu merkezi...

Google Haberlere Abone ol
Kuveytli genç Kapadokya’da selfie yaptı

Kuveytli Sohail Alsagabi, Kapadokya’da boyu 1 metreyi bulan metal çubukla kendisinin ve arkadaşlarının fotoğraflarını çekti.

    Arkadaşları ile birlikte dünyaca ünlü kültür, doğa, manzara ve sıcak hava balonculuğu merkezi Kapadokya bölgesini ziyaret eden Kuveyt Üniversitesi öğrencisi Sohail Alsagabi, arkadaşlarıyla birlikte Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Kapadokya’nın zirvesi kabul edilen doğal gökdelen konumundaki Uçhisar Kalesi altındaki Cevizli mevkiine geldi. Burada Uçhisar Kalesi ve peribacaları ile kaplı eşsiz güzellikteki vadiye hayran kalan Sohail Alsagabi, kullandığı cep telefonuna bağlı 1 metreyi bulan metal çubuk yardımı ile kendisi ve yakınlarının fotoğrafını çekti. Kuveyt Üniversitesi İç Mimari bölümünde öğrenim gören Sohail Alsagabi, Kapadokya bölgesine kendisinin ve arkadaşlarının hayran kaldıklarını söyledi.

    Cep telefonu ve metal çubukla çektikleri fotoğraf karesinin genişliğinin de ortaya çıktığını kaydeden Alsagabi, bu sayede daha fazla kişinin fotoğrafını daha geniş düzeyde, fotoğraf karesine alabilme imkanı olduğunu söyledi.

Alsagabi, Uçhisar Kalesi ve çevresindeki peribacalarının muhteşem bir görüntü verdiğini de kaydetti.

CİHAN

Yorumlar