Kutlu Yolun İlk Yolcuları ‘perde’ dedi

Ankara Yenimahalle'de İslamiyet’in doğuşu ve Peygamberimizin hayatını konu alan, Çağrı filminden alıntılarla geçmişi izleyenlere aktaran 'Kutlu Yolun İlk Yolcuları' adlı tiyatro oyunu, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde 'perde' dedi....

Google Haberlere Abone ol
Kutlu Yolun İlk Yolcuları ‘perde’ dedi

Ankara Yenimahalle'de İslamiyet’in doğuşu ve Peygamberimizin hayatını konu alan, Çağrı filminden alıntılarla geçmişi izleyenlere aktaran 'Kutlu Yolun İlk Yolcuları' adlı tiyatro oyunu, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde 'perde' dedi.

    İslamiyet’in Hz. Muhammed’in önderliğinde doğup, yayılmasını konu alan tiyatro oyunu, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Kullanılan 3 boyutlu dekorlarla seyircisini o günlere götüren oyun, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yapımcılığını Beyaz Düşler Prodüksiyon’un üstlendiği oyun, Ankara’da ilk kez Yenimahalle Belediyesi salonlarında sahnelendi. Ankara’nın en büyük sahnelerinden birine sahip Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, oyun için kullanılan dekorlarla sinema setlerini aratmadı.

    

    50 kişilik profesyonel oyuncu kadrosu ve gerçekçi 3 boyutlu sahne dekorlarıyla izleyenlere farklı bir atmosfer yaşatan oyun, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 20 Temmuz’da yeniden sahnelenecek.

CİHAN

Yorumlar