Kutlu Doğum Parkı açıldı

Ankara’nın Polatlı Belediyesi tarafından yaptırılan, ‘Kutlu Doğum Parkı' düzenlenen törenle açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kutlu Doğum Parkı açıldı

Ankara’nın Polatlı Belediyesi tarafından yaptırılan, ‘Kutlu Doğum Parkı' düzenlenen törenle açıldı. Şehitlik Kaşı'nda 30 dönüm arazi üzerine inşa edilen parkta, çay bahçesi, oyun grubu, namazgah, cami bulunuyor.

Parkın açılışını, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Belediye Başkanı Yakup Çelik, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, AK Parti Polatlı İlçe Koordinatörü Selim Cerrah birlikte gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Polatlı’ya yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. İşler, “Merkezi hükümetimizin Polatlı’ya bir çok hizmeti var. Ama öncelikle değerli başkanımızın burada 10 yıl boyunca büyük imzalara iş atmış. Ama merkezi hükümet olarak baktığımız zaman 300 yataklı bölge hastanesi önümüzdeki aylarda hizmete sunulacak. 29 okulda 396 derslik hizmete sokuldu. 2 bin 17 kilometre asfalt yapıldı. 2 tane soğan deposu yapıldı. 21 Bin 500 kilometre kanal su Polatlı’ya sunuldu. TOKİ olarak 1350 konut burada hak sahiplerine takdim edildi.” dedi.

Belediye Başkanı Yakup Çelik ise Kutlu Doğum Parkı'nın çok müstesna bir park olduğunu söyledi. Çelik, “Bizim 10 yılda yapmış olduğumuz park sayısı 34’tür. Bunların alanı 450 dönümdür. 30 metrekarelik alana yapmış olduğumuz bu park şehri panoramik olarak gören bir noktada. Parkımızın içinde namazgah da bulunuyor.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Belediye Başkanı Yakup Çelik, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici parkın açılışını yaptı. CİHAN

Yorumlar