Kutlu Doğum Haftası kutlamalarında çocuklar sevindirildi

Karabük’ün Eflani İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum etkinliklerine devam etti. Eflani Müftüsü Mehmet Günaydın başkanlığındaki Kutlu Doğum komisyonu daha önceden planlanan etkinlikler kapsamında ilçede bulunan ana sınıfı, ilköğretim, orta öğretim ve lise okullar.

Google Haberlere Abone ol
Kutlu Doğum Haftası kutlamalarında çocuklar sevindirildi

Karabük’ün Eflani İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum etkinliklerine devam etti. Eflani Müftüsü Mehmet Günaydın başkanlığındaki Kutlu Doğum komisyonu daha önceden planlanan etkinlikler kapsamında ilçede bulunan ana sınıfı, ilköğretim, orta öğretim ve lise okullarını ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftasının manasını ve önemini anlattıktan sonra öğrencilere seviyelerine göre Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı yayınlarından kitap, dergi ve kartele dağıtılırken ana sınıfı öğrencilerine çikolata ve balon hediye edildi. Öğrenciler, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle her yıl yeni bir etkinlikle karşılarına çıkan müftülük personeline teşekkür etti.

Ana sınıfı öğrencilerinin balonları aldıklarındaki sevinçleri gözlerine yansıdı. Ayrıca kadınlara yönelik de ilçede bulunan Kur’an-ı Kerim Kursu öğreticileri tarafından düzenlenen program belediye düğün salonunda icra edildi.
Program bitiminde katılımcı bayanlara gül kokulu meşhur Safranbolu lokumu ile Peygamber Efendimizin simgesi haline gelen kırmızı gül takdim edildi. CİHAN

Yorumlar