Kutlu Doğum Haftası hastaların da yüzünü güldürdü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan imamlar, Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde hastanelere hasta ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kutlu Doğum Haftası hastaların da yüzünü güldürdü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan imamlar, Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde hastanelere hasta ziyaretinde bulundu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde tedavi gören hastaları ziyaret eden imamlar, hastalara gül verip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yapılan ziyaret hastaların yüzünün gülmesine, dertlerinden uzaklaşmalarına vesile oldu.

Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru ve Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt'u ziyaret eden imamlar, daha sonra klinikleri gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunup gül verdi. Din görevlileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'de tüm kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye çalıştıklarını, özellikle yoksul, yardıma muhtaç kişileri, hastanede tedavi gören hastaları, yurtlarda ve bakım evinde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlara moral vermeye çalıştıklarını ifade ettiler.

Hastalarla sohbet eden din adamları, dini konularda bilgiler vererek sağlık ve şifa dileklerini iletti. Hastalar, Peygamber Efendimizin’in (sas) doğumu nedeniyle çeşitli etkinliklerle Kutlu Doğum Haftası heyecanını bu ziyaretle kendilerinin de yaşadığını dile getirdiler. Mutluluklarını ifade eden hastalar, din görevlilerine de teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar