KUTESOB seçimleri 4 Mayıs’ta

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, birlik seçimlerinin 4 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
KUTESOB seçimleri 4 Mayıs’ta

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, birlik seçimlerinin 4 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.

48 odanın seçimlerini tamamladığını ve oda seçimleri 9 Mart'ta sonladığını aktaran KUTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, Mayıs ayı içinde Türkiye’deki esnaf odaları birliklerinin seçimleri biteceğini belirterek, yönetim kurulu toplantısında 4 Mayıs tarihinde esnaf odaları birliğinin olağan genel kurulu kararını aldıklarını söyledi.

2009 yılında olağan üstü genel kurulda göreve geldiğini belirten Yiğit; “Görevi aldığımızda çok sıkıntılı bir esnaf teşkilatı vardı. Ekonomik olarak, birlik beraberliği olmayan, basınla sıkıntılar yaşayan, esnaf odaları ile adı anılan KESPAŞ diye bir şirketin yüzünden yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı, sosyal boyutta da kurumlarla diyalogları zayıf olan bir esnaf birliği vardı” şeklindeki konuşmalarına şöyle devam etti: "Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile tüm oda başkanlarımız gayretli çalışmalarımız ile sosyal boyutta, ekonomik boyutta teşkilatımızı nerelere getirebiliriz diye düşündük ve düşündüklerimizi uygulamaya koyduğumuzda öncelikle ekonomik sorunlarımızı giderdik ardından birlik ve beraberlik noktasındaki sıkıntılarımızı çözdük. Ben buy birlik ve beraberliğin sağlanmasında bizlere yardımcı olan yönetim kuruluma, oda başkanlarımıza, burada çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Şuan esnaf teşkilatları Allah’ın izni ile vizyonu ile ekonomik imkanları ile en iyi noktaya gelmiş durumda. Birlik beraberlik noktasında da en üst seviyededir.” CİHAN

Yorumlar