Kütahya’da cinayet: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kütahya’da eşinin kendisini aldattığını gören güvenlik görevlisi, eşi ve bir kişinin daha üzerine kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Olay; Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde meydana geldi....

Google Haberlere Abone ol
Kütahya’da cinayet: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kütahya’da eşinin kendisini aldattığını gören güvenlik görevlisi, eşi ve bir kişinin daha üzerine kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay; Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde meydana geldi. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Ö. gece vardiyasına gitmek için evden ayrıldı. İddiaya göre eşinin başka bir erkekle ilişkisi olmasından şüphelenen Mehmet Ö. işyerine ait tabancayı yanına alarak İstiklal Mahallesi Hamam Sokak'taki evine gelerek kapıyı çaldı. Kapının geç açılmasından ve eşinin panik hareketlerinden şüphelenen Mehmet Ö. evin içinde arama odaları kontrol ettiği esnada balkon kapısının arkasında saklanan Ahmet B.'nin (30) saklandığını fark etti.

Öfkeli koca önce evin içine kaçmaya çalışan Ahmet B.’ye ardından kendini aldattığını iddia ettiği 3 çocuk annesi eşi Perihan Ö.’nün üzerlerine kurşun yağdırdı. Olayın ardından Mehmet Ö. sağlık ekiplerine haber vererek olayda kullandığı silahla birlikte Altıntaş İlçe Emniyet Amirliği'ne teslim oldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ahmet B. ile Perihan Ö.’yü ilk müdahalenin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ahmet B. kurtarılamayarak hayatını kaybederken ağır yaralı Perihan Ö. ameliyata alındı. Ahmet B.’nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar