Kuşadası’nda emlakçılar sosyal medyadan şikayetçi

Aydın Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Çakır, odaya kayıtlı olmayan ve sosyal medya üzerinden satış yapanlardan şikayetçi olduklarını söyledi.Sosyal medya üzerinden ve kaçak iş yapan emlakçılarla ilgili açıklama yapan...

Google Haberlere Abone ol
Kuşadası’nda emlakçılar sosyal medyadan şikayetçi

Aydın Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Çakır, odaya kayıtlı olmayan ve sosyal medya üzerinden satış yapanlardan şikayetçi olduklarını söyledi.

Sosyal medya üzerinden ve kaçak iş yapan emlakçılarla ilgili açıklama yapan Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım “Kuşadası ilçemizde odamıza kayıtlı olmayan emlakçılık yapanlar hem alıcıya hem satıcıya zarar veriyor. Bunun yanında sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan satışlar da odamıza kayıtlı işletmecilere zarar veriyor. Odamıza kaydı olmayanlar yabancılara yüzde 60’lara varan indirimle satış yapmaya çalışıyor. Kaçak emlakçılar ve sosyal paylaşım sitelerinden gayrimenkul satışlarını engelleyen yasanın bir an önce çıkmasını bekliyoruz." dedi.

Kuşadası’nda geçen yıllara göre yabancıların mülk alımının azaldığına da değinen Yıldırım, "Bu aralar Kuşadası’na Kuveytliler ilgi gösteriyor. Kuveytliler emlak sektörünü biraz canlandırdı.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar