Kurtulmuş:Hiç kimsenin özel hayatı ile ilgili siyaset yapılmasını doğru bulmayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Hiç kimsenin özel hayatı ile ilgili siyaseten medet ummayız, siyaset yapılmasını doğru bulmayız.

Google Haberlere Abone ol
Kurtulmuş:Hiç kimsenin özel hayatı ile ilgili siyaset yapılmasını doğru bulmayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Hiç kimsenin özel hayatı ile ilgili siyaseten medet ummayız, siyaset yapılmasını doğru bulmayız. Bu tür siyaset yapanlarında gayriahlaki siyaset yapanlar içerisinde olduğuna inanırız." diye konuştu.

Kurtulmuş, partisinin Muş'ta bir düğün salonunda düzenlediği toplantıda partililerle buluştu. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, "Cümle alem biliyor ki sayın Baykal'a yapılan kaset operasyonu hükümetimizin ve bizzat Sayın Başbakanımızın kendi gayretleri ile önlenmiştir. Bu tamamen ve külliyen bir iftiradır. Seçime 3 gün kala AK Parti'nin önünü kesmek için ne iftira atacaklarını şaşıranlar, şimdi böyle bir iftira ile Türkiye gündemini meşgul etmeye çalışıyorlar. Ne Sayın Baykal'a ne de Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerine yapılan kaset operasyonlarının içerisinde olunmadığı gibi tam tersine her iki kaset operasyonlarına ilk günden itibaren karşı olan AK Parti'dir, bizzat Sayın Başbakandır." dedi.

"BİZİM YOLUMUZ TAVRIMIZ NETTİR, AÇIKTIR"

Siyasetin kasetler, tapeler ve montajlar yolu ile yapılmasının gayri ahlaki olduğunu belirten Kurtulmuş, "Esas olan siyaset seçim meydanlarında ve sandıklarda belirlenir. Türkiye siyasetini kasetler üzerinden dizayn etmeye çalışanların Türkiye siyasetine ne büyük kötülükler yaptığını en iyi bilen parti biziz. Geçmişte de biz bunları gördük. Böyle açık ve çirkin bir iftiradan kimsenin medet ummaması lazım. Kaseti yapmak ve yaymak ne kadar çirkinse, bu kasetin yayılmasına engel olan Sayın Başbakanımıza böylesine açık bir iftira atmakta o kadar gerçek dışı ve çirkindir. Bizim yolumuz tavrımız nettir, açıktır. Hiç kimsenin özel hayatı ile ilgili siyaseten medet ummayız, siyaset yapılmasını doğru bulmayız. Bu tür siyaset yapanlarında gayriahlaki siyaset yapanlar içerisinde olduğuna inanırız. Bu açık bir yalandır, buna milletimiz de gülüp geçiyor. Herhalde Sayın Baykal'da bu soru sorulsa kendisi de meselenin aslının bu olduğunu söyleyecektir." dedi. CİHAN

Yorumlar