Kurtlar Vadisi’nin Sabri Müdür'ü, Karadeniz’de balık avlıyor

Kurtlar Vadisi’nde Cumhurbaşkanı Koruma Müdürü Sabri’yi canlandıran Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan(TTK) emekli Selahattin Emen(58), boş zamanlarını memleketi Zonguldak’ta ‘Kaptan’ ismini verdiği motorlu teknesiyle balık tutarak geçiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Kurtlar Vadisi’nin Sabri Müdür'ü, Karadeniz’de balık avlıyor

Kurtlar Vadisi’nde Cumhurbaşkanı Koruma Müdürü Sabri’yi canlandıran Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan(TTK) emekli Selahattin Emen(58), boş zamanlarını memleketi Zonguldak’ta ‘Kaptan’ ismini verdiği motorlu teknesiyle balık tutarak geçiriyor. 14 bölüm rol aldığı dizide yeni görevler bekleyen Emen, mizacı gereği sert bakışlı ve ciddi duruşunun avantajını yaşadığını belirtiyor.

Kurtlar Vadisi'nin Koruma Müdürü Sabri'yi canlandıran 2 çocuk babası Selahattin Emen, boş zamanlarını Karadeniz'de Kaptan ismini verdiği motorlu teknesiyle balığa çıkarak geçiriyor.

Bir akrabasının aracılığıyla ilk kez geçen sezon kamera karşısına geçen Emen, 14 bölümde ‘Sabri Müdür’ lakabıyla Cumhurbaşkanı’nın Koruma Müdürünü canlandırdı. Dizide sert bakışı ve ciddi duruşu nedeniyle tercih edilen Emen, sert göründüğünü; ancak yufka yürekli olduğunu ifade ediyor. O, dizide sert görünen kahramanların hemen hepsini, kamera arkasında saygılı, kibar ve hoşgörülü çocuklar olarak ifade ediyor.

5 yıl önce TTK Merkez Garaj Amirliği'nden emekli olan Selahattin Emen, yaratılıştan gelen sert bakış ve ciddi duruşuyla vurdulu kırdılı film veya dizilerde rol almak istiyor. Emen, "14 bölüm Kurtlar Vadisi’nde Cumhurbaşkanını Koruma Müdürü olarak oynadık. Boş zamanımda denize çıkıyorum, balık tutuyorum. Yağmurlu havalarda arkadaşlarla oturuyoruz tavla oynuyoruz. 14 bölüm oynadım, rol bitince memleketime döndüm. Rol çıkınca beni arayacaklarını söylediler. Görünüşüm sert. Rol gereği sert olmam gerekiyorsa daha sert olabiliyorum. Ama genellikle ciddi ve sert bir görünümüm vardır. Yakınlarım çok sert baktığımı söylerler. Zonguldak'ta yaşadığım için ben diziye girdikten sonra herkes tebrik etti. Bravo dediler, iyi bir oyuncu olduğumu söylediler." dedi.

Daha önce hiçbir oyunculuk tecrübesi olmadığını anlatan Emen, "İlk defa Kurtlar Vadisinde oynadım. İstanbul'da yaşayan bir yeğenim vasıtasıyla teklif geldi. Benim oynadığım bölüm 160. bölümdü. Oynadığım son bölümde Memati'nin düğün sahnesi ve vurulması vardı. Şu anda rol düşmediği için günlerim daha çok Karadeniz’de geçiyor. Bozuk havalarda sahil kahvesinde arkadaşlarla vakit geçiriyorum. Deniz iyi olduğu zaman -yaz kış fark etmiyor benim için- balıkçılık yapıyorum, geziyorum, yüzüyorum. Birçok insan beni bu dizi sayesinde tanıdı. Geçmişte ünlü insan pek çıkmamış Zonguldak'tan. Kendimi ünlü olarak görmüyorum ama yine de bu oynadığım rol sayesinde insanlar sizi tanıyorlar, selam veriyorlar. Bunlar güzel şeyler." diye konuştu.

Genelde sert bakışlı olduğu için daha çok vurdulu kırdılı rolleri yapabileceğini anlatan Emen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha bu işin başındayım. Uygun rol düşerse elimden geleni yaparım. Ayrıca Karadenizliyim, süper yüzerim. Deniz üzerinde bir numarayım. Kabotaj bayramlarında kürek çekme ve yüzmede bir sürü ödül aldım. Gençliğimden beri Karadeniz sporları yaparım."

Kaptan ismini verdiği motorlu teknesiyle Karadeniz gezintisi yapıp sallama atan Emen, balık tuttu. CİHAN

Yorumlar