Kursiyerlere sertifika verildi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Destek Merkezinde ki (KADEM), 7 ayrı kursu başarıyla tamamlayan toplam 81 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.Tatvan Proje ve...

Google Haberlere Abone ol
Kursiyerlere sertifika verildi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Destek Merkezinde ki (KADEM), 7 ayrı kursu başarıyla tamamlayan toplam 81 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Tatvan Proje ve Kordinasyon Merkezinde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, KADEM’in kadınların istihdam sorununa çözüm bulunması ve kendi ayaklarının üzerinde durmasını amacıyla açıldığını belirterek, bu kapsamda açılan kurslarda başarı olarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin artık kendi ayakları üzerinde durabilecek konuma geldiklerini söyledi.

Bu tür projeler sayesinde kadınları birçok alanda daha verimli göreceklerine inandığını ifade eden Erkan, kursiyerleri başarılarından ötürü tebrik etti.

Bitlis Valisi Orhan Öztürk’ün eşi Emine Öztürk ise, Kadınların her alanda aktif rol atamalarının kendisini sevindirdiğini belirterek sertifika alan kursiyerleri tebrik etti.

Törende kursiyerler adına konuşan Kübra Yasar da “Katıldığı kurslar sayesinde yeni bilgiler edindim. Sosyal bir hayata adım attim, yeni arkadaşlıklar edindim. KADEM ve bütün bunlara katkı sağlayanlara şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar