Kur'an kursu öğrencileri Hacivat-Karagöz oyunlarına hayran kaldı

Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik sergilenen, Hacivat-Karagöz tiyatro oyunu beğeniyle izlendi. Osmaniye Selahattin Eyyübi Camii'ndeki yaz Kur'an kursları etkinliklerine İl Müftüsü Ramazan Çortul da katıldı. Sanatçı Muhammet...

Google Haberlere Abone ol
Kur'an kursu öğrencileri Hacivat-Karagöz oyunlarına hayran kaldı

Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik sergilenen, Hacivat-Karagöz tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

Osmaniye Selahattin Eyyübi Camii'ndeki yaz Kur'an kursları etkinliklerine İl Müftüsü Ramazan Çortul da katıldı. Sanatçı Muhammet Kültüloğlu ve ekibi tarafından sergilenen Hacivat-Karagöz tiyatro oyunu çocuklardan tam not aldı.

    Programda konuşan İl Müftüsü Çortul, tüm çocuklara yaz Kur’an kursuna katıldıkları için teşekkür ederek, onlara camilerin ve Kur’an kurslarının öneminden bahsetti. Müftü Çortul, "Bir din görevlisi, din gönüllüsü olarak bu görüntüler beni oldukça mutlu ediyor, çok duygulanıyorum. Diyorum ki; ‘Ya Rabbi, bizden sonra bu vatanı, milleti, dini, imanı, bu bayrağa hizmet nöbetini bizden teslim alacak sağlam bir nesil yetişiyor. Bu tür güzellikleri gördükçe Allah'a hamd ediyorum. Cenab-ı Allah bu güzelliklerden bizleri mahrum eylemesin, devamını nasip eylesin." dedi.

CİHAN

Yorumlar