Kur’an kursu öğrencileri gençlik merkezinde

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Yüreğir Gençlik Merkezi” camilerde açılan Kur’an kurslarına yönelik tanıtım programları yapıyor. Ramazan ve yaz boyunca Kur’an kursu öğrencilerinin tatillerini...

Google Haberlere Abone ol
Kur’an kursu öğrencileri gençlik merkezinde

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Yüreğir Gençlik Merkezi” camilerde açılan Kur’an kurslarına yönelik tanıtım programları yapıyor.

Ramazan ve yaz boyunca Kur’an kursu öğrencilerinin tatillerini sosyal, sanatsal ve kültürel alanlarda değerlendirebilmeleri için ilk olarak Yüreğir ilçesindeki Sadakat Camii’nde açılan Kur’an kursunun yönetici ve eğiticisi ile bir araya gelerek görüşmeler yapıldı. Gençlik Merkezini yakından tanıyarak çeşitli etkinliklerden faydalanmaları için başvuruda bulunan öğrencilere Sportif Eğitim Uzmanı Nazlı Atay, Gençlik Liderleri Bahar Ceylan Hiçyakmazer, Cengizhan Kaya, Ebru Gül, Hatice Kaya ve gönüllüler tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın “Gençlerin İyilik Ağacı Projesi” kapsamında hediyeler dağıtıldı. Farklı camilerde açılan Kur’an kursu öğrencilerinin tatillerini İngilizce, bilgisayar, matematik, diksiyon, tiyatro, halk oyunları, gitar, bağlama ve satranç gibi çeşitli etkinliklerden faydalanabilmeleri için tanıtım programlarına başlandı ve büyük ilgi gördü.

CİHAN

Yorumlar