Kur’an kurslarındaki sosyal etkinlikler kursa katılımı artırdı

Yerköy Müftüsü Necip Eren, Kur’an kurslarına gelen öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal etkinliklerin kursa katılım oranını artırdığını söyledi.Müftü Necip Eren, yaptığı açıklamada, Yaz Kur’an kurslarına kayıt yaptıranların...

Google Haberlere Abone ol
Kur’an kurslarındaki sosyal etkinlikler kursa katılımı artırdı

Yerköy Müftüsü Necip Eren, Kur’an kurslarına gelen öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal etkinliklerin kursa katılım oranını artırdığını söyledi.

Müftü Necip Eren, yaptığı açıklamada, Yaz Kur’an kurslarına kayıt yaptıranların sayısında geçen yıla oranla büyük bir artış olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizi hem teşvik etmek hem de ödüllerle onore etmek için kurs boyunca çeşitli etkinlikler, sportif faaliyetler düzenliyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz birbirleri ile daha kaynaşma içerisinde güzel bir birliktelik de sağlamış oluyoruz." dedi.

Kur’an kurslarının, 22 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Müftü Eren, "Kurslarımız, 22 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Öğrencilerimiz, kurs boyunca insani ve ahlaki erdemleri, sevgiyi, saygıyı, doğruluğu, dürüstlüğü, paylaşmayı, yardımlaşmayı, dayanışmayı, merhameti, kardeşliği, birlik ve beraberliği öğrenecek. Çocuklarımızı bu vesile ile camiyle, cemaatle, mihrapla, minberle, kürsüyle, maneviyatla buluşturuyoruz. Onları camilerimizde Kur’an ile buluşturuyoruz. Ayrıca, kurs sonunda başarılı olan öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz." diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar