Kur'an kursları yarışmasında dereceye girenler altınla ödüllendirildi

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen Kur'an kursları arası bilgi yarışmasında dereceye giren kursiyerler çeyrek altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Boğazlıyan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Kur’an kursu...

Google Haberlere Abone ol
Kur'an kursları yarışmasında dereceye girenler altınla ödüllendirildi

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen Kur'an kursları arası bilgi yarışmasında dereceye giren kursiyerler çeyrek altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Boğazlıyan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Kur’an kursu yarışmasına İlçe Müftüsü Mehmet Güler ve Kur’an kursu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Güler, yarışmanın Kur’an kurslarına gelen öğrencilerin, öğrendiklerini daha da pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini belirtildi. Güler, "Bu yarışma burada olan kardeşlerimiz açısından çok güzel bir anı olacak. Kursiyerlerimizin aylardır sürdürdüğü fedakarlığı, bir gayreti var. Bu yarışmalar sadece usulen yapılan bir yarışmadır. Yarışmaya 9 Kur'an kursunda eğitim gören 27 kursiyerlerimiz katıldı. Bu yarışmaya katılan, bu cesareti, bu gayreti ortaya koyan bütün kursiyerlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda Çalapverdi Kur'an Kursu birinci olurken, Eyüp Sultan Kur'an Kursu ikinci ve Uzunlu Kasabası Kur'an kursu kursiyerleri üçüncü oldu.

Kur’an kursu öğrencilerine İlçe Müftülüğü tarafından birinci gelenlere çeyrek altın, ikinci gelenlere 100 TL'lik hediye çeki ve üçüncü gelenlere ise 75 TL'lik hediye çeki ile yarışmaya katılan 27 öğrenciye de kitap hediye edildi.

CİHAN

Yorumlar