Kur’an-ı Kerim ve ezanı güzel okuma yarışmasının finali yapıldı

Kırşehir'de hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i ve ezanı güzel okuma yarışmasının finali yapıldı.    Kırşehir merkezi, ilçeler ve köylerinde görev arasında Kur’an Kursu öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak...

Google Haberlere Abone ol
Kur’an-ı Kerim ve ezanı güzel okuma yarışmasının finali yapıldı

Kırşehir'de hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i ve ezanı güzel okuma yarışmasının finali yapıldı.

    Kırşehir merkezi, ilçeler ve köylerinde görev arasında Kur’an Kursu öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak görev yapan personel arasında 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Hafızlık, Kur'an-ı Kerim’i ve ezanı güzel okuma yarışması' yapıldı.

    Kırşehir Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde yapılan yarışmaya İl Müftüsü Mehmet Şahin başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Şinasi Öztürk, Akçakent İlçe Müftüsü Osman Bayram Latifoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İsmail Koç ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Koyuncu jüri üyesi olarak katıldı.

    Kırşehir merkez, ilçeler ve köylerinde görev yapan Diyanet görevlilerinin katıldığı yarışmada hafızlık dalında yapılan yarışmada Karacaören Köyü camii İmam Hatibi Hüseyin Bayraktar birinci oldu. Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Kırşehir Çiçekdağı ilçesi Osman Şevki Camii İmam-Hatibi Mahmut Gül birinci oldu. Ezanı Güzel Okuma yarışmasına ise Merkez Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Ömer Yahşi birinci oldu.

    Yarışmaya katılan görevlilere İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından çeşitli hediyeler vererek başarılarından dolayı tebrik etti. CİHAN

Yorumlar