Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması'nda ödüller verildi

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu tarafından organize edilen Ufka Yolculuk Kur’an-ı Kerim Meal yarışması ödül töreni büyük bir katılımla Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması'nda ödüller verildi

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu tarafından organize edilen Ufka Yolculuk Kur’an-ı Kerim Meal yarışması ödül töreni büyük bir katılımla Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Dereceye giren yarışmacılar ödüllendirildi.

    Ödül programının açılış konuşmasını yapan Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mehmet Bilmez, 'Yüzde 100 Allah rızası ve yüzde 100 gönüllülük' esaslı yapılan yarışmaya teveccühlerinden dolayı yarışmacılara ve tüm Erzurumlulara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    5 ayrı kategoride 61 ülkede ve 81 ilde 9 Mart'ta aynı anda düzenlenen yarışmaya Erzurum’dan toplam 2 bin 643 yarışmacı başvurmuş; Erzurum nüfusuna oranla en fazla başvuru alan il olmuştu. Yarışma sınavı 145 gönüllü gözetmen nezaretinde Erzurum il merkezinde, 10 ilçe merkezlerimizde, Erzurum E Tipi ve Oltu T Tipi Cezaevi'nde başarıyla uygulanmıştı. 24 Mart’ta açıklanan sonuçlara göre Erzurum'da dereceye girenlere, ödülleri Kotku Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından törenle verildi.” diye konuştu.
    
    Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hasan Yılmaz ise Kur’an-ı Kerim’in anlamıyla buluşmanın hayat kaynağı olduğunu, Kur’an-ı Kerim’in hayatımızın merkezinde olması gerektiğini ve Kur’an-ı Kerim’i yaşamak için anlayarak okumak gerektiğini kaydetti.

    Programda A-B-C kategorilerinde ilk 10’a giren 30 yarışmacıya 10 bin TL değerinde ödül dağıtıldı. CİHAN

Yorumlar