Kundu'da ginger, scooter gibi araçlar trafikten men edildi

Antalya'nın turistik otellerin yoğunlukta olduğu Kundu bölgesinde ginger, scooter gibi elektrikli, akülü 2 veya 3 tekerlekli araçlar trafikten men edildi.     Aksu Belediye Meclisi temmuz ayı olağan toplantısında alınan karara...

Google Haberlere Abone ol
Kundu'da ginger, scooter gibi araçlar trafikten men edildi

Antalya'nın turistik otellerin yoğunlukta olduğu Kundu bölgesinde ginger, scooter gibi elektrikli, akülü 2 veya 3 tekerlekli araçlar trafikten men edildi.

    Aksu Belediye Meclisi temmuz ayı olağan toplantısında alınan karara göre genç, yaşlı herkesin kullandığı ve trafikte tehdit unsuru oluşturduğu ifade edilen söz konusu araçlar insan sağlığı açısından tehlike arz ediyor. Toplandıda AK Parti, MHP ve CHP'nin oylarıyla alınan kararda BBP, çekimser oy kullandı.

    Başkanvekili Nedim Darıcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen mecliste, Çifti Malları Koruma Meclisi seçimleri de yapıldı. Buna göre asil üyeliğe; Hakkı Coşkun, Aydın Tezcan Yılmaz, Mehmet Başkaya, Cihangir Yılmaz ve Hakkı Tunç seçildi. Yedek üyeler ise Salih Özkan, Adem Güler, Ali Karabağlı, Ali Çiçek ve Harun Hor oldu.

CİHAN

Yorumlar