Kulu'da Zincirleme Kaza: Çok Sayıda Yaralı

Konya'nın Kulu makası mevkiinde sis ve gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, çok sayıda kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Kulu'da Zincirleme Kaza: Çok Sayıda Yaralı

Konya'nın Kulu makası mevkiinde sis ve gizli buzlanma nedeniyle aralarında yolcu otübüsü, TIR ve otomobillerin bulunduğu 20'den fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk bilgilere göre 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, çok sayıda kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Kaza, saat 01.00 sıralarında Konya-Ankara karayolu Kulu makası mevkii Ankara yönü çıkışında meydana geldi. İddiaya göre aralarında yolcu otobüsü, TIR, kamyon ve otomobillerden oluşan 20'den fazla aracın çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda kişinin yaralandığı kaza yerine Ankara ve Konya'dan ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar arasında bulunan ismi öğrenilemeyen 17 yaşındaki gencin kaldırıldığı Kulu Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. 
Öte yandan Konya'dan olay yerine gitmeye çalışan 2 ambulansın da kaza yaptığı ve sağlık personellerinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Trafik yoğunluğu nedeniyle Ankara, Konya, Adana yolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Yorumlar