Kültürlü öğrenciler dağ ilçelerine kitap götürdü

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri, 'Her Okul Kitapla Dolsun' sloganıyla, kimse kitaplardan ve kitapların dostluğundan mahrum kalmamalı diyerek kitap bağış kampanyası başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kültürlü öğrenciler dağ ilçelerine kitap götürdü

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri, 'Her Okul Kitapla Dolsun' sloganıyla, kimse kitaplardan ve kitapların dostluğundan mahrum kalmamalı diyerek kitap bağış kampanyası başlattı. Okulun öğrencileri dağ ilçelerindeki ilkokul öğrenci kardeşlerine kitap hediye ederek okul kütüphanesine katkıda bulundu.

    Kütüphaneye çok sayıda kitap kazandıran Kültürlü öğrenciler, arkadaşlarına kitapları okumaları tavsiyesinde bulunarak “Kitaplarımızla birlikte mutluluğumuzu ve sevgimizi de sizlerle paylaşıyoruz “ifadelerini kullandılar. Öğrenciler de kitap yardımında bulunan Kültürlü öğrencilere teşekkür etti.

    Kültürlü öğrencilerin desteğini değerlendiren Orhaneli Karıncalı İlköğretim Okulu Müdürü Murat Duran, “Özel Bursa Kültür Okullarına ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Kardeşlik duyguları içerisinde okulumuzun ihtiyacı olan kitapları, kütüphanemize kazandırdılar.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar