Kültür Yolu projesinde çalışmalar sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Müzesi'nden başlayarak Kayseri Mahallesi'nde sona erecek olan Kültür Yolu projesi ile Kayseri Lisesi'nin tarihi binasında yapılacak olan Milli Mücadele Müzesi için çalışmalarını sürdürüyor. Her iki...

Google Haberlere Abone ol
Kültür Yolu projesinde çalışmalar sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Müzesi'nden başlayarak Kayseri Mahallesi'nde sona erecek olan Kültür Yolu projesi ile Kayseri Lisesi'nin tarihi binasında yapılacak olan Milli Mücadele Müzesi için çalışmalarını sürdürüyor. Her iki proje için Büyükşehir Belediyesi'nde bir sunum yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve belediye bürokratlarının katılımıyla yapılan sunumda öncelikle Kültür Yolu projesiyle ilgili çalışmalar anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcuman, Kültür Yolu güzergahında bulunacak olan tanıtıma yönelik materyallerden, yürüyüş yoluna kadar, yapılacak tüm işlerle ilgili bilgiler verdi.

Kültür Yolu'na ilişkin sunumun ardından ND Tasarım Firmasından Nadir Mutluer Kayseri Lisesi'nin tarihi binasında yapılacak olan Milli Mücadele ve Eğitim Müzesi hakkında açıklamalarda bulundu. Müzede nelerin yer almasını öngördükleri ile ilgili bilgiler aktaran Mutluer, yapılacak çalışmalara ilişkin Başkan Özhaseki ve belediye bürokratlarının sorularını cevapladı.

CİHAN

Yorumlar