Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Kozan'da

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Kozan’a her gelişimde bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Kozan'da

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Kozan’a her gelişimde bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Kozan maşallah kendisi ile yarışan bir ilçe haline dönmüş. Kozan’ın kaderine siz sahip çıktınız." dedi.

Millet Bahçesi Tesislerinin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katılımı ile bilerce vatandaşın katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleşti. Bakan Çelik, burada yaptığı konuşmada "Ne mutlu size ki her gelişimizde Kozanımıza her gelişimizde yeni bir tesisin açılışını yapmaya geliyoruz. Ben Kozan’da bırakın bir iki yıllık aralar ile her bir gelişimde aradaki farkı çok net görebiliyorum. Kozan maşallah kendisi ile yarışan bir ilçe haline dönmüş. Kozan’ın kaderine siz sahip çıktınız." diye konuştu.

Türkiye’yi güç odakları ve çıkar gruplarının yönetmeyeceğini söyleyen Çelik, "Bu geçen süre içerisinde daha iyi hizmetleri yapabilmemiz için Büyükşehir Belediyesi’ni de almalıyız. O yüzden Kozan’ın rekor kırarak Kozan Belediyesi’nde damga vuracaklarına eminim ama Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Kozan’dan en büyük desteği istiyorum. İşte o zaman Kazım Başkan ile Abdullah Torun kardeşimiz el ele vererek Kozan için daha büyük hizmetleri nasıl yaparız diye projeler üretecekler." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Millet Bahçesi tesisleri Bakan Çelik, Kozan Kaymakamı Avni Oral, Başkan Özgan, İlçe Başkanı Bilgili, İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu, Kent Konseyi Başkanı Süleyman ve programa katılan heyet tarafından açılışı gerçekleşti. Açılış sonrası Bakan Çelik ve beraberindeki heyet Millet Bahçesi tesislerini gezerek tesis hakkında Başkan Özgan’dan bilgi aldı.
CİHAN

Yorumlar