Kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı geliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayı kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı geliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayı kültür-sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Etkinlik kapsamında iki ünlü sanatçı Kayseri'ye gelecek.

Haftanın ilk etkinliği olarak yarın "Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi" konulu bir konferans düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak olan konferansa konuşmacı olarak Erciyes Üniversitesi Okutmanı Ahmet Nedim Kilci katılacak. 20 Mart Perşembe günü ise gençliğin gözde sanatçılarından Yusuf Güney Kayseri'ye sahneye çıkacak. Ünlü sanatçı Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde, saat 20.00'de bir konser verecek. 21 Mart Cuma günü ise Şehir Tiyatrosu'nda tasavvuf müziğinin ünlü isimlerinden Fatih Koca sahne alacak. Bu konser de saat 19.30'da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi'nin bu hafta yapacağı kültür-sanat etkinlikleri arasında şiir dinletisi de bulunuyor. 23 Mart Pazar günü saat 19.30'da başlayacak olan "Aşk Varmış, Aşk Yokmuş" adlı dinleti, şiirseverleri Şehir Tiyatrosu'nda buluşturacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği tüm kültür sanat etkinlikleri her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak izlenebilecek.
CİHAN

Yorumlar