Kuloğlu: Türk polisi, gücünü halktan ve kanunlardan almaktadır

Bafra Sanayici İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kuloğlu, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polis teşkilatı, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş toplumumuzun.

Google Haberlere Abone ol
Kuloğlu: Türk polisi, gücünü halktan ve kanunlardan almaktadır

Bafra Sanayici İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kuloğlu, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polis teşkilatı, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş toplumumuzun güvenini kazanmıştır." dedi.

Bafra Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kuloğlu, polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kuloğlu, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polis teşkilatı, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini kazanmıştır. 10 Nisan 1845’te kurulan emniyet teşkilatımızın 169. yıl dönümü dolayısı ile şehit olan polislerimiz rahmetle, gazi olan polislerimizi minnetle anıyorum. Halen görevleri başında olan polislerimizin de görevlerinde üstün başarılar, ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyerek, tüm polis teşkilatımızın polis haftasını BASİAD yönetimi adına kutluyorum.’’ dedi.
CİHAN

Yorumlar