Kula’da ‘Herkes O’nu Okuyor’ Yarışması ödül töreni düzenlendi

Manisa'nın Kula ilçesinde 'Herkes O’nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.     'Kaybedeni olmayan yarışma' sloganıyla düzenlenen yüzlerce kişinin katıldığı yarışmanın ödül...

Google Haberlere Abone ol
Kula’da ‘Herkes O’nu Okuyor’ Yarışması ödül töreni düzenlendi

Manisa'nın Kula ilçesinde 'Herkes O’nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

    'Kaybedeni olmayan yarışma' sloganıyla düzenlenen yüzlerce kişinin katıldığı yarışmanın ödül töreni ve Kutlu Doğum programı yapıldı. Hz. Muhammed’in (sav) hayatıyla ilgili kitap okumaya teşvik amacıyla düzenlenen 'Herkes O’nu Okuyor' kampanyasına Kulalılar büyük ilgi gösterdi. Kula Eğitim Gönüllüleri (KEGDER) organizasyonuyla Kula Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa yüzlerce Kulalı katıldı.

Ödül töreni Hafız İbrahim İdikurt’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa katılan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ''Efendimizin anıldığı, O’nu daha iyi tanımak için düzenlenen yarışmalarda siz kıymetli Kula halkımızla birlikte olduğum için çok büyük mutluluk duymaktayım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.'' diye konuştu.

Kula Eğitim Gönüllüleri tarafından düzenlenen programda Mustafa Beyan ve ekibi Kulalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Şiir ve ilahilerle süslenen programda semazenler de sahne aldı.

Yarışmada ilk ve orta okullarda birinciye Bisiklet, İkinciye tablet, üçüncüye ise fotoğraf makinası; lise seviyesinde birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye ise fotoğraf makinası; yetişkinlerde birinci İdris Koca Demir’e umre, ikinciye tablet, üçüncüye fotoğraf makinası hediye edildi. Ayrıca program sonunda yarışmaya katılan bütün küçük çocuklara da top hediye edildi. CİHAN

Yorumlar