Kula Belediye Meclisi ilk toplantısını tam kadro yaptı

Manisa'nın Kula Belediye Meclisi'nin yeni üyeleri, ilk toplantılarını Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında tam kadro yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kula Belediye Meclisi ilk toplantısını tam kadro yaptı

Manisa'nın Kula Belediye Meclisi'nin yeni üyeleri, ilk toplantılarını Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında tam kadro yaptı. Toplantıya MHP'den on, AK Parti'den beş meclis üyesi katıldı.

Başkan Tosun, yaptığı konuşmada meclis üyelerinin bundan sonraki dönemde kararlılık içerisinde hizmet üretilmesi yönünde çalışmalar yapacağını söyledi. Tosun, "2019 yılına kadar sürecek hizmet yıllarının, Kula Belediyesi'nde kazasız belasız atlatılması temennimdir. Meclisimizin Kulamız'a ve Kulalılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Daha sonra gizli oylamayla yapılan seçimde 1. Başkan Vekilliği'ne Nafiz Aydın, 2. Başkan Vekilliği'ne Süleyman Karadağ, kâtip üyeliklere İlyas Macun ve Selim Urlu, encümen üyeliklerine Faik Şentürk ve Vedat Yılmaz getirildi. Açık oylamayla ise İmar Komisyonu üyeliklerine Mehmet Karaayak, Murat Yanbolu, Süleyman Karadağ, Nafiz Aydın ve Alaettin Sönmez, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Tuncay Ergün, Mehmet Karaayak, Mehmet Kavas, Süleyman Karadağ ve Halil Köselecioğlu seçildi. Kula Belediyesi'nin üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği asil üyeliğine Selim Urlu ve yedek üyeliğe Nafiz Aydın, Ege Belediyeler Birliği asil üyeliğine Nafiz Aydın ve yedek üyeliğine Selim Urlu, Jeotermal Belediyeler Birliği asil üyeliğine Faik Şentürk ve yedek üyeliğine İlyas Macun getirildi. CİHAN

Yorumlar