Küfürsüz mizah isteyenler, Stuttgart Liederhalle’ye

Türkiye'de pek çok kişi Atalay Demirci'yi, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programı ile tanıdı.

Google Haberlere Abone ol
Küfürsüz mizah isteyenler, Stuttgart Liederhalle’ye

Türkiye'de pek çok kişi Atalay Demirci'yi, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programı ile tanıdı. En popüler video paylaşım sitesi YouTube'un Türkiye açılış sayfasında Demirci'nin dört videosu yer alıyor. Bugüne kadar 3 binden fazla kez sahneye çıkan Demirci, küfürsüz ve bel altı espriler kullanmadan stand-up yapılabileceğini gösteren önemli isimlerden biri.

Toplumun mizah anlayışının üst seviyede olduğunu belirten Demirci , "İzleyici küfre gülüyor" demenin büyük bir haksızlık olduğunu söyledi. 11 yıldır 'küfürsüz mizah' sloganıyla sahneye çıkan Demirci, "Bu işi küfretmeden yapıyorum. Gösterilerimi bir anne ile kızın utanarak izlemesi beni çok rahatsız eder. Ahlakım, karakterim gereği küfredemem. Bu işi toplumu aşağılayarak yapanlar ve hâlihazırda devam edenler başka türlü bir mizah düşünselerdi küfür olmadan da eğlendirebilirlerdi." diyor. Bugüne kadar 17 ülkede bu şekilde sahneye çıktığını söyleyen Demirci’nin duraklarından biri de Stuttgart.

Demirci’yi Stuttgartlı mizahseverlerle buluşturacak olan Bestevents Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kaya, hedeflerinin kaliteli ve seviyeli gösteriler olduğunu söyledi. Şimdiye kadar yaptıkları konser ve organizasyonlarda tercih edilen sanatçı ve mekanlar konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Kaya, "Müzik ve sahne dünyasından beğenilen sanatçılarla insanımızı, çok seçkin ve her kesimden insanın gönül rahatlığı ile gidebileceği mekanlarda buluşturuyoruz. Buna büyük ihtiyaç var." dedi.

Programın biletleri internet üzerinden www.easyticket.de adresinden ve bilet satış noktalarından temin edilebiliyor. Ayrıntılı bilgi www.bestevents-stuttgart.de adresinden ya da 01734172754 numaralı telefondan alınabiliyor.
CİHAN

Yorumlar