Küçükduman: Ülkü ocakları olarak Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz

Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Duran Küçükduman, ülkü ocaklarının ilim, irfan yuvaları olduğunu belirterek, Ramazan ayında farklı etkinlikler düzenleyerek, bu ayı dolu dolu geçireceklerini söyledi.Yozgat Ülkü...

Google Haberlere Abone ol
Küçükduman: Ülkü ocakları olarak Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz

Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Duran Küçükduman, ülkü ocaklarının ilim, irfan yuvaları olduğunu belirterek, Ramazan ayında farklı etkinlikler düzenleyerek, bu ayı dolu dolu geçireceklerini söyledi.

Yozgat Ülkü Ocakları Başkanlığı, düzenlediği yemekli toplantıda, gazetecilere ocak faaliyetleri ve çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aktardı. Toplantıya; Ülkü Ocağı Başkanı Duran Küçükduman, Türk Ocakları Başkanı Nefise Yüksel, Ocak Basın Danışmanı Ali Aydın, Teşkilat Masası Başkanı İrfan Şahbaz, yerel basın muhabirleri ve ajans temsilcileri katıldı.

Yozgat Ülkü Ocakları’nın yaptığı faaliyetler hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Duran Küçükduman, ocağın etkinlik ve programlarına duyarsız kalmayarak destek veren basın mensuplarına teşekkür etti. Küçükduman, "Göreve geldiğimiz günden beri ilim ve irfan yuvası olan ocağımızın fiziki imkanlarını güçlendirerek, bir eğitim ve kültür yuvasına dönüştürdük ve bu kapsamda da faaliyetlerimize hız verdik. Ocağımızda seminerlerimiz, konferanslarımız ve etkinliklerimiz devam etti ve hala da devam ediyor. Bugünkü bu yemeğimizin amacı da yaptığımız etkinlik ve faaliyetleri, tarafsız ve objektif bir şekilde gündeme getiren siz değerli basın mensuplarıyla tanışmak ve kaynaşmak için gerçekleştirdik. Bu manada bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alaka için de teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda ve alın teri döktüğünüz emek verdiğiniz mesleğinizde hepinize başarılar diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar