Küçükçekmece'de kuyumcu soygunu

İstanbul'da son dönemde yaşanan kuyumcu soygunlarına bir yenisi daha eklendi. Küçükçekmece'deki kuyumcuya gelen biri kadın 5 zanlı kuyumcudan yaklaşık 4 kilo altın alarak kayıplara karıştı. Mahalle esnafı kaçan soyguncuları kovalarken,...

Google Haberlere Abone ol
Küçükçekmece'de kuyumcu soygunu

İstanbul'da son dönemde yaşanan kuyumcu soygunlarına bir yenisi daha eklendi. Küçükçekmece'deki kuyumcuya gelen biri kadın 5 zanlı kuyumcudan yaklaşık 4 kilo altın alarak kayıplara karıştı. Mahalle esnafı kaçan soyguncuları kovalarken, soyguncular mahalle sakinlerine ateş açarak olay yerinden uzaklaştı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. İş yerine gelen zanlılar uzun namlulu silah kullanarak çalışanları etkisiz hale getirdi. Yaklaşık 4 kilo altını alarak kuyumcudan çıkan zanlıları çevrede bulunan esnaflar fark etti. Esnaflar, kaçan zanlıların peşinden koşarak bir süre kovaladı. Zanlılar arka sokağa park ettikleri araca ilerlerken, kendilerine kovalayan vatandaşlara ateş açtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis kuyumcuda inceleme yaparak delil topladı. Parmak izi incelemesinin ardından çalınan altınların kaydı alındı. Polis, bir gün önce Bahçelievler'de meydana gelen soygun ile bu soygunun irtibatlı olabileceği ihtimalini değerlendirmeye aldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar