Küçük başkan koltuğa oturdu, ilk talimatı spor salonu oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, başkanlık koltuğunu Fethiye Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Umut Altınkaynak’a devretti.

Google Haberlere Abone ol
Küçük başkan koltuğa oturdu, ilk talimatı spor salonu oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, başkanlık koltuğunu Fethiye Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Umut Altınkaynak’a devretti. Küçük başkanın ilk talimatı okuluna spor salonu yapılması oldu.

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ortaokulu Müdürü Serkan Demirci ve öğrencilerini ağırladı. Önce öğrencilerle sohbet eden Başkan Altepe, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen ayrıcalıklı bir gün ve dünyadaki tek bayram olduğunu vurguladı. Dünün çocukları olarak bugün kent yönetiminde söz sahibi olduklarını ve yakın bir gelecekte bugünün çocuklarının bu kenti ve ülkeyi yöneteceğini dile getiren Başkan Altepe, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi amacıyla gerek spor tesisleri gerekse eğitim anlamında önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini vurguladı.

    Başkan Altepe, konuşmasının ardından koltuğunu 5’inci sınıf öğrencisi Umut Altınkaynak’a devretti. Görevi devralan yeni Başkan Altınkaynak ilk iş olarak kendi okulu olan Fethiye Ortaokulu’nun arkasındaki araziye spor salonu yapılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar’ı telefonla arayan Altınkaynak, salonun kısa zamanda yapılması yönünde talimat verdi.

    Altepe, daha sonra günün anısına Okul Müdürü Demirci, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, konuklarına hediyeler verdi. CİHAN

Yorumlar