Kübra'dan 15 Gündür Haber Alınamıyor

Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, bir daha geri dönmedi.

Google Haberlere Abone ol
Kübra'dan 15 Gündür Haber Alınamıyor

Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli şekilde geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Yılmaz'dan 15 gündür haber alınamıyor.

'EKMEK ALMAYA GİDİYORUM' DİYEREK EVDEN AYRILDI

Merkez Osmangazi İlçesi'nde yaşayan Kübra Yılmaz, üç sene öncelikle evden devamlı kaçtığı gerekçesiyle eşinden boşanan anası Nuray Aydın'dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay öncelikle izin sektör Kübra, anası Nuray Aydın'ın yanına gitti. Evden 'Ekmek almaya gidiyorum' diyerek ayrılan genç kız, arka dönmedi. Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için başvuruda bulundu fakat bir büyüme olmadı. 15 gün öncelikle cep telefonundan kızının aradığını belirten Nuray Aydın, 'Anneciğim ben de sizi fazla fazla özledim. Yanınıza gelmek istiyorum fakat gelirsem yalnızca beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler' diyerek telefonu kapattığını söyledi.

'BİR AN ÖNCE YAVRUMUN BULUNMASINI İSTİYORUM'

Kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını ifade eden anne Aydın, 'Anne şekilde yavrumun başına fena olayların gelmesinden fazla fazla korkuyorum. Bir an öncelikle bulunmasını istiyorum' dedi.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar