KTO’dan üyelerine aidat uyarısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyelik aidatlarına ilişkin açıklama bulunarak, aidatların ödenmesi uyarısında bulundu. 5174 Sayılı Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Kanunu gereğince...

Google Haberlere Abone ol
KTO’dan üyelerine aidat uyarısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyelik aidatlarına ilişkin açıklama bulunarak, aidatların ödenmesi uyarısında bulundu.

5174 Sayılı Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Kanunu gereğince aidatların alındığını hatırlatan Hiçyılmaz, “Üyelerimiz odaya kaydı sırasında kayıt ücreti ve her yıl için yıllık aidat ödemekle yükümlüdür. Yıllık aidat her yılın Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitte ödenmektedir.” dedi.

Süresinde ödenmeyen kayıt ücretlerine ilişkin değerlendirmede de bulunan Hiçyılmaz, “Yıllık aidat, munzam aidat, navlun hâsılatından alınacak oda payları, borsa tescil ücreti ve Birlik aidatına 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun uyarınca günlük gecikme zammı tahakkuk ettirilmektedir” diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz, üyelik aidatlarına ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü: "Üyelerimizin mağdur olmamaları için, son ödeme tarihi olan 30 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar aidatlarını ödemeleri gerekmektedir. Odamız, üyelerimize kolaylık sağlamak açısından kredi kartı ile taksitli ödeme ve www.kayserito.org.tr adresinden online ödeme imkânı sağlamıştır. Üyelerimizin Odamıza olan aidat borçlarını bir an evvel ödemelerinin, üyelerimizin menfaatlerine olacağına inanıyoruz."

CİHAN

Yorumlar