KTO pazarlama eğitimi veriyor

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından eğitim programı düzenlendiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
KTO pazarlama eğitimi veriyor

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından eğitim programı düzenlendiğini belirtti. Hiçyılmaz, verilecek Hızlı Satış ve Etkin Pazarlama Teknikleri Eğitimi’nin ücretsiz olarak verileceğini kaydetti.

Hiçyılmaz, 3 Ocak 2014 tarihinde Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda başlayacak program kapsamında perşembe ve cuma akşamları 18.00 ile 21.00 ve cumartesi günleri ise 13.30 ile 17.30 saatleri arasında eğitim verileceğini ifade etti. Başkan Hiçyılmaz, eğitim programına, her meslek grubundan ve her yaştan dileyenlerin katılabileceğini hatırlattı. Hiçyılmaz, eğitim kapsamında, müşteri memnuniyeti, empati kurma, diksiyon, müşteri ile iletişim, beden dili ile iletişim, iletişimin temel prensipleri, anket düzenleme ve değerlendirme gibi konuların işleneceğini belirtti. Hiçyılmaz, eğitim programına katılmak isteyenlerin, Kayseri Ticaret Odası’na şahsen başvurabileceklerini veya 222 45 28 (dahili 130-131-132) numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar